NMCUs jubileumsrally

NMCUs jubileumsrally fortsetter sin ferd gjennom landet.

Siv Kristoffersen som var Road Captain på Nordland krets sine siste etapper, overlot tirsdag 12. juli stafettpinnen til Nord-Trøndelags Leif Alstad på Harran. Han overlot den videre til Britt Evelin Thoresen ved Tyholt-tårnet i Trondheim. Britt ledet Trøndelags siste etappe onsdag 13. juli, til Kanari og Kaffe på Singsås (ved Røros). Torsdag 14. juli overtok Hedmark ved Kai Ove Kveberg etappen fra Røros til Lillehammer, hvorpå Oppland krets ved Jan Helge Høgvoll overtok og han var da «kaptein» fra Lillehammer til Dombås fredag 15. Oppland og Jan Helge fortsetter lørdag 16. fra Dombås til Sunndalsøra, hvor Krets Møre og Romsdal overtar for hele 3 dagsetapper.

Sjekk Facebooksidene til kretsene for fortløpende rapporteringer og bilder fra rallyet, samt oppdateringer – NordlandNord-TrøndelagSør-TrøndelagHedmarkOpplandMøre & Romsdal

Detaljer om rallyets etapper finnes på vår hjemmeside under «fanen» NMCU Rally-2022 og i kalenderen pr. dag.

NMCUs kretser tar ansvar for «sin» del av kjøreruta slik at deltagerne får glede av lokalkunnskap og oppdage skjulte perler. Det legges opp til «hop-on-hop-off» slik at de som ønsker å være med på en kortere del av ruta, kan det. For de som ønsker å være med på lengre etapper over noen dager finnes det forslag til overnatting i ruteoversikten.

Vi håper mange deltar på de ulike etappene sånn at vi sammen kan skrive NMCU-historie til gjenfortelling på NMCUs 100-års jubileum.

Gå til NMCU Rally-2022 Gå til Arrangements-kalenderen