NMCU kalenderen

NMCUs kalender har mange brukere. Kalenderen dekker behovet til den tidligere «treffkalenderen» men vi har utvidet til å også åpne for andre MC-arrangementer og oppdateringer.

Her finner du vår nye kalender for treff og andre MC-relaterte aktiviteter, så vel som NMCU-arrangementer og -møter. Du kan velge kalenderoppslag eller liste og du kan bla fra måned til måned. Når du trykker på spesifikke oppføringer, får du frem detaljer om arrangementene.

Det er viktig at vi får input på treff og andre MC-events. Dette gjøres på innmeldingsskjemaet her. Vær nøye når du fyller ut skjemaet slik at informasjonen blir korrekt og presis.

NB: Da vi har opplevd innmelding av arrangementer som ikke er MC-relaterte, er rent kommersielle eller sågar har vovet innhold, må oppføringene gjennom en manuell godkjenning og det kan ta noen timer før den ligger «live» i kalenderen.