Siste dag på kontoret

Bård Vikestad har sin siste dag på NMCU-kontoret 12.august.
Vi har stilt ham 5 spørsmål i det han er på vei ut:

1: Du slutter i NMCU og går til Grieg. Hva er det, og hva skal du gjøre der?

Grieg Burde AS, mer kjent som Grieg kalenderforlag, utvikler og distribuerer kalendere, notatbøker og andre «stationary» produkter. Varene fås kjøpt hos detaljister, kontorrekvisita-leverandører, reklameforhandlere, i dagligvare m.m. Stillingen er Key Account Manager, altså selger, og jeg får spesielt ansvar for markeds- og forretningsutvikling.

2: Hva har gledet deg mest disse to årene?

Det har vært mange møter med hyggelige og interessante mennesker, så det er ikke så enkelt å svare på det. Å få gjennomslag og møte forståelse i møte med myndighetene har selvsagt vært svært tilfredsstillende og det sier mye om NMCUs standing. Likevel – alt som dreier seg om å kjøre motorsykkel er morsommere, så jeg vil si at rallyet var et høydepunkt hvor jeg virkelig opplevde at hele organisasjonen sto sammen for å sikre en god gjennomføring.

3: Og hva kommer du ikke til å savne?

Alenetid er noe foreldre ofte drømmer om men alenetiden, spesielt da kontoret lå i Moss, var litt i overkant i tillegg til at Covid slo til under min periode i NMCU. Da var det fint å se frem til sentralstyremøtene med flere tilstede selv om man som leder på kontoret er oppe til eksamen da 😊 Nå må jeg legge til at sentralstyrets medlemmer velvillig har stilt opp og tatt seg tid til å sparre når jeg har hatt behov for det.

4: Har du et godt råd til din etterfølger?

Alle har sin stil og sin «profil». Det er viktig å være seg selv og ta den plassen man skal ha. Om jeg skal tillate meg å komme med et godt råd må det være at man føler på temperaturen blant medlemmene og motorsyklistene for øvrig – at man i iveren etter å finne løsninger og kanskje inngå nødvendige kompromisser, innimellom stopper opp og tenker over hvem man skal arbeide for.

5: Harley eller Guzzi?

Ja takk 😊 Så lenge det er stor V-twin er alt bra – uansett om det er på langs eller tvers. Jeg er litt interessert i kultur, så begge disse ikoniske merkene har en spesiell plass hos meg. Det er ett par andre merker i samme kategori som jeg også har i loopen. Nå kjører jeg Guzzi og det kommer en ny interessant doning fra den kanten snart, men det er mulig det likevel blir amerikansk igjen ved neste korsvei. Det morsomme med Harley er at mange mener mye, særlig de som aldri har eid en – det morer meg stort 😊

 

Vi sier bare; Bård Vikestad, – takk og lykke til i ny jobb!