Nytt medlemsregister i drift

Nytt medlemsregister

Medlemsregisteret vårt har vært med oss i mange år, og har nådd pensjonsalder. Det har vært en lang prosess for å finne en løsning som tilfredstiller alle krav og samtidig lar seg implentere innenfor rimelig tid og uten alt for store kostnader.

Vi har omsider landet på en løsning der vi bruker et ferdig utviklet produkt, som plugges inn i publiseringssystemet til våre nettsider. Fordelen med dette systemet er at det lar seg sette i drift på forholdsvis kort tid, og vedlikeholdes av leverandøren. Vi betaler et månedlig gebyr for bruken av systemet.

Bakdelen med å kjøpe et ferdig system, er selvsagt at vi ikke får all funksjonalitet vi ønsker oss med én gang. Etter en samlet vurdering har vi funnet at fordelene med lave kostnader og kort implementeringstid overgår ulempene. 

For å vedlikeholde din medlemsinformasjon og betalingsopplysninger logger du inn med din e-post adresse. Trykk på knappen «Send innloggingslenke», så får du en e-post med videre instruksjoner.

Systemet har ikke en fullgod integrasjon med VIPPS, men vi jobber med en løsning på dette.