Rabatt på Førerutvikling på Rudskogen 29-30 Juni 2023 for medlemmer

Sammen med Bikelife Norge inviterer Bikeport til førerutviklingskurs MC på Rudskogen torsdag 29. og fredag 30. juni.

For 17. året på rad, inviterer BikePort til Førerutviklingskurs. I denne perioden har  over 2 500 MC-førere deltatt på forskjellige MC-kurs, og vi ønsker både tidligere og nye deltakere velkommen.

Hos Bikeport får du gode instruktører som rettleder deg til å bli en bedre, og ikke minst tryggere MC-fører, med fokus på forankring, sittestilling, sporvalg, innbremsing, gasskontroll og blikk. Her lærer du å bli en både bedre og sikrere fører i helt trygge omgivelser, hvor sikkerheten til våre deltakere står i fokus!

Kurs hos Bikeport er godkjent av vårt forsikringsselskap, Tryg.

Alle som kan fremvise gyldig medlemskap i NMCU / Bikelife Norge vil få 10% medlemsrabatt på kurset. Her vil du spare inn store deler av medlemskapet på ett kurs. Vi minner samtisig om vår vervekampanje, som pågår frem til 30. juni, der både nye medlemmer og ververe deltar i trekningen av flotte premier.