Sommertilbud fra MC-transport

MC-Transport AS har fortsatt noen ledige plasser for frakt av motorsykler til München i sommer. De tilbyr disse plassene med 50% rabatt ved bestilling frem til 10.07.2023. Reisene er i perioden fra 2. juli til 13. august.

Slik går du frem for å benytte rabatten:

Velg tur-retur-/enkeltbillett som passer best for dine reiseplaner. Bruk koden – qnubub4fv – der det står «Kupongkode» nederst i bestillingsformularet. Rabatten trekkes automatisk fra på kvalifiserte turer i tilbudet. Du kan kombinere det slik du trenger det. Hvis du har spørsmål, er du velkommen til å bruke supportsymbolet nederst til høyre.

Dette tilbudet utløper 10.07.2023 og er bare gyldig for reiser mellom Oslo og München i perioden 02.07. – 13.08.2023. Rabatten kan ikke kombineres med andre fordeler eller klubbrabatter.

Se alle turene og bestill her.