MC-Forum på befaring i Vestfold og Telemark

MC-Forum i Vestfold og Telemark har gjennomført befaring med hensyn til MC-sikkerhet på veiene i fylket. Veiene som befares er valgt ut på bakgrunn av hvor motorsyklister vanligvis ferdes i området, og på bakgrunn av innrapporterte ulykker.

Med på befaringen var Jan Petter Lyng (fylkessekretær i NMCU Telemark), Glenn Frode Lauritsen (VTFK). Kenneth Kalløkkebakken (SVV), Vibeke Lin Jakobsen (SVV) og Siv Kristoffersen (fylkessekretær i NMCU Vestfold) 

Dag 1 startet med et intervju på Straand Hotel av Lars Arne. Turen gikk så videre til Skafså via Krossli, deretter Dalen-Åmot, via Ravnjuv, så til Åmot, Bø, over til Lunde. Deretter Lunde- Drangedal over heia. Nå en liten pause i Drangedal før siste etappe til Svaneviksvingen.

Dag 2 sto Tvedalen i Larvik for tur, og videre til Værningen-Kvelde.

Punkter med høy risiko ble pinpointet og lagret, med forslag til tiltak. Vi håper alle tiltak følges opp så fort som mulig!