Ny BMW R1300GS lansert

En av Norges mest solgte motorsykler har kommet i ny utgave. 28. september lanserte BMW neste års modell av sin R1300GS.

Modellen får en helt ny boxer-motor, med 145hk og 149Nm, samtidig som utslippene er redusert. Sykkelen blir 12Kg lettere enn årets modell. Som standard får sykkelen fire ulike kjøremoduser: Rain, Road, Eco, og Enduro. Om du legger til pakken med Riding Modes Pro får du ytterligere tre moduser: Dynamic, Dynamic Pro og Enduro Pro.

Sykkelen blir utstyrt med mange avanserte sikkerhetssystemer. Som standard kommer R1300GS med Full Integral ABS Pro, DTC (Traction Control), Engine drag torque control (MSR), dynamic brake assist (DBC) og ride-off assistant (HSC).

Dynamisk cruise control kommer som standard, mens Active cruise control (ACC) kan kjøpes som tillegg. Med ACC kan du velge en hastighet og la motorsykkelen følge trafikken ved hjelp av radar, som vi er vant til fra moderne biler. Med Front Collision Warning (FCW), og Lane Change Warning (LCW) vil også sykkelen hjelpe deg med å unngå objekter foran sykkelen (FCW) og i blindsoner ved feltskift (LCW).