Oslo Motorshow 27. – 29. oktober 2023

27. – 29. oktober 2023, NOVA Spektrum i Lillestrøm

NMCU vil være tilstede på årets Oslo Motorshow, sammen med Bikelife Norge. Kom innom Bikelife Norges stand for en hyggelig MC-prat.

På Oslo Motorshow får du se alt som er gøy på hjul! Hit kommer biler, motorsykler og lastebiler. 

Et av høydepunktene for mange er uteshowet i bakgården vår hvor man kommer så tett på noen av landet beste motorsportsutøvere som overhodet mulig. Her blir det kjørt rallybiler med tohjulsdrift og firehjulsdrift, rallycross med to- og firehjulsdrift, og drifting. I tillegg får man ofte oppleve litt gokarts og andre kjøretøy som koser seg ute på banen.

Banen til rallyløpene er på omtrent 520 meter per runde, og drifterne kan kose seg med 390 meter. Banen er lagt mellom hall B og C, og publikum kan stå og sitte tett inntil banen og får røyken, gummilukta og lyden rett inn i kroppen.

Show hver dag

Det kjøres løp flere ganger om dagen, hver dag. Ønsker du å få med deg showet, må du kjøpe billett på forhånd, da det er kun 2 500 billetter per show. Det finnes 1 200 sitteplasser på tribune og 1 300 ståplasser. En total oversikt over uteshowet er her:

  • Fredag 27. oktober: 13:00 og 16:00.
  • Lørdag 28. oktober: 12:00 og 16:00.
  • Søndag 29. oktober: 12:00 og 15:00.

Det koster 70,- for billett til utendørsshowet, og disse billettene må kjøpes i tillegg til inngangsbillett til Oslo Motor Show. Nedre aldersgrense er 2 år og vi anbefaler alle barn å bruke hørselvern/øreklokker.