Marc Marquez til Ducati

Team Gresini MotoGP har offisielt bekreftet at flerfoldig verdensmester, Marc Marquez, vil bli en del av teamet deres før racingsesongen 2024. Denne kunngjøringen kommer etter at Marquez’ nylig forlot Honda. Gresini kjører motorsykler fra Ducati. Marquez har de siste sesongene vært misfornøyd med syklene fra Honda og sier at Ducati er det eneste reaistiske alternativet om man vil vinne løp for tiden.

Marc vil sammen med sin bror, Alex Marquez skape en slagkraftig duo for Gresini-laget. 

Marc Marquez delte sine tanker om dette nye kapittelet, og sa: «Det var ikke en lett avgjørelse fordi det er en stor forandring på alle måter. Men noen ganger i livet er det viktig å komme seg ut av komfortsonen.» Han erkjenner potensielle utfordringer, spesielt med å justere kjørestilen, men er fortsatt optimistisk med tanke på støtten han vil motta fra Team Gresini. Han uttrykte takknemlighet overfor Nadia Padovani Gresini og teamet for deres tillit til ham.

Nadia Padovani Gresini, som representerer Gresini-familien, fremhevet betydningen av dette oppkjøpet, og sa: «Det faktum at Marc Marquez valgte å kjøre med oss i den kommende sesongen er helt fantastisk.» Hun takket også Fabio Di Giannantonio for hans profesjonalitet og ønsket ham det beste for hans fremtidige bestrebelser.

Med denne nye alliansen kan fans av MotoGP se frem til en spennende 2024-sesong.

Les mer hos Gresini Racing