René Hilbert, en av FEMAs grunnleggere, er gått bort

René Hilbert fra Luxembourg, en ekte motorsyklist, har gått bort. Han mistet livet i midten av oktober i en motorsykkelulykke i Iran, da han ble truffet av en lastebil.

René var en av grunnleggerne av FEM på slutten av åttitallet, og han var også en av personene som var sterkt involvert i sammenslåingen mellom FEM og EMA i 1998. Etter det var han medlem av FEMA-komiteen i mange år, hvor han representerte LMI Luxembourg. Ved siden av det håndterte han jobben sin for Luxembourg stat, hvor han, blant annet, skapte det nye utdanningssystemet for nye motorsyklister.

Han elsket lange turer på motorsykkel, og han har reist over hele verden, men spesielt Fjerne Østen var hans favoritt. Rene var veldig åpenhjertig, og han så alltid det beste i menneskene han møtte. Rene etterlates av sin kjæreste Anne, som ble skadet i ulykken, samt hans søster og bror i Luxembourg. Våre tanker går til dem.

Måtte han hvile i fred.

Skrevet av

Hans Henrik Jørgensen (DMC Danmark)