Jubileumsturen, korona og utsatt frist for rabatt

JoyRides og vi har hatt noen henvendelser vedr. NMCUs jubileumstur grunnet usikkerheten rundt korona og hvilke muligheter det blir for feriereiser i 2022.

Anne Lise Forodden hos JoyRides bekrefter at turene planlegges som normalt og at det ikke er noen føringer i USA som tilsier noe annet: – Vi skjønner at folk er usikre på situasjonen, men det er ikke noe som tilsier at turene våre vil rammes av restriksjoner. Nå har vi korona-garanti slik at innbetalt beløp kan bli refundert dersom turer mot formodning blir avlyst. I tillegg vil vi som følge av situasjonen forlenge NMCU-rabatten på 10% frem til påske, slik at de som har vært usikre fortsatt kan få gleden av rabatten.

Om turen
I forbindelse med at NMCU feirer 50 år i 2022, inviteres det til jubileumstur som er satt opp i samarbeid med JoyRides. Dette er «Wild West» turen som også kalles «The Dream Tour». Turen inneholder det beste av høydepunktene fra USAs Wild West. Overveldende naturopplevelser, spennende storbyer, populære attraksjoner og masse kjøring på den legendariske motorsykkelveien Pacific Highway 1. Dette er virkelig en drømmetur!

Mange har en drøm om å kjøre MC «over there». Nå har NMCU-medlemmer anledning til å oppfylle drømmen med en eksklusiv jubileums-rabatt.

NMCU-medlemmer vil i tillegg til til rabatten få eksklusivt garantert førstevalg på sykkel, barbeque-party, samt t-skjorte, caps og sertifikat som minne fra turen. Dessuten vil du være i godt selskap med NMCUere på turen.

100% Koronagaranti: JoyRides tilbyr full refusjon av alle innbetalinger dersom USA eller andre destinasjoner stenger ned pga. av Corona.

Reisen starter 15. september og avsluttes 30. september i 2022 – riktig tid på året for det beste været.

Se brosjyren og les mer om turen via linkene nedenfor.

Jubileumstur-brosjyre Wild West - The Dream Tour