«Motorsykkelens uke» – ungdom og MC

Under «Motorsykkelens uke» må vi selvsagt rette søkelyset på ungdommene. Det er de yngre som er fremtidens motorsyklister og som skal bringe arbeidet for motorsyklistenes rettigheter videre.

NMCU ønsker flere ungdommer som medlemmer og ikke minst som aktive tillitsvalgte. Når det er sagt har vi med oss yngre, dyktige og entusiastiske tillitsvalgte i noen kretser, slik tilfellet er i Vest-Agder og Nordland – for ikke å nevne i sentralstyret.

Vi er svært glade for at en engasjert gjeng av våre ungdommer har etablert en arbeidsgruppe som skal freshe opp vår tilstedeværelse på sosiale medier. De har fått et nærmest ubegrenset mandat, da vi som har noe høyere hårfeste (om noe i det hele tatt) faktisk innser at vi ikke strekker til som «rådgivere». Dette er en gruppe som forstår mediene både strategisk og teknisk – og ikke minst kulturelt. De skal presentere sin preliminære plan på den kommende kretskonferansen i helgen.

Og – hva passer vel bedre enn å gå live med vår nye hjemmeside nettopp på dagen ungdommene er på agendaen i «Motorsykkelens uke»?

Bli med å støtte opp under arbeidet for motorsyklistenes rettigheter, sikkerhet og samhold!

Bli medlem