Ny hjemmeside

Velkommen til vår nye hjemmeside! Du vil oppleve at den nye siden er mer moderne og brukervennlig enn vår gamle, og den er mobiltilpasset slik at den overtar funksjonen til NMCU-app’en som nå er lagt ned.

Når vi sier hjemmeside er egentlig det en grov forenkling. Den nye riggen inneholder både medlemsregister, CRM, betalingsløsning og mye annen funksjonalitet.

Treffkalender

denne siden finner du vår nye kalender for treff og andre MC-relaterte aktiviteter, så vel som NMCU-arrangementer og -møter. Du kan velge kalenderoppslaget du ønsker og om du trkker på spesifikke oppføringer får du frem detaljer om arrangementene.

Her finner du også innmeldingsskjema. Vær nøye når du fyller ut skjemaet slik at informasjonen blir korrekt og presis.

Min side

Merk at Min Side ikke fungerer slik den skal nå – vi jobber med saken.

På Min Side finner du alle data vi har registrert på deg og du kan administrere din konto, bl.a. med betalingsinfo. Du logger deg på med registrert e-post som brukernavn og medlemsnummeret ditt som passord. Vi anbefaler at du endrer ditt passord ved førstegangsinnlogging. Om du ikke har ditt medlemsnummer kan du finne dette på tilsendt faktura eller betalingspåminnelser – alternativt kan du kontakte oss på nmcu@nmcu.org.

Betaling og faktura

Det aller enkleste for deg som er medlem er at du betaler i den nye betalingsløsningen – du vil da slippe å få tilsendt faktura ved neste forfall. I den nye betalingsløsningen kan du velge om du vil betale for ett år eller dele opp i betaling per måned.

Vi vil kjøre den nye riggen parallelt med det gamle medlemsregistret, så om du opplever at du får en purring etter å ha betalt på den nye betalingsløsningen ber vi deg se bort fra denne.

Medlemsinformasjon

Nå er alt innhold åpent tilgjengelig, men i løpet av våren vil vi gjøre noe innhold kun tilgjengelig for våre medlemmer.

Problemer?

Vi testkjører løsningen i disse dager og kan ikke utelukke at noen funksjoner har feil eller kanskje ikke fungerer optimalt. Vi ber om tålmodighet i overgangsperioden og oppfordrer deg til å melde om feil du oppdager eller funksjoner som kunne vært bedre.

Om du ikke allerede er medlem, kan du enkelt ordne det her:

Bli medlem