MC-førerens viktigste «plagg»

I forbindelse med NMCF-forhandlernes kickstart av MC-sesongen 8. og 9. april blir det ekstra fokus på motorsykkelhjelm. I tillegg til gode hjelmkampanjer vil du også få god kjøpshjelp og viktig kunnskap om MC-førerens viktigste «plagg».


Hjelm handler både om komfort og om sikkerhet. Og de to delene henger sammen. En ukomfortabel hjelm kan både irritere og slite på deg som MC-fører, noe som kan gjøre deg til en dårligere motorsyklist. Eksempelvis er ekstrem vindstøy slitsomt i lengden. Og en hjelm som presser unødvendig mye på for eksempel pannen kan skape unødvendig irritasjon.

Og slik vil vi jo ikke ha det! Motorsykkelturen skal være en fin opplevelse. Da er det viktig at utstyret fungerer som det skal.
– Vi vet at mange norske motorsyklister kjører lange turer. Da er det spesielt viktig at utstyret fungerer og ikke blir et irritasjonsmoment. En glad og fornøyd MC-fører er en sikker og trygg trafikant, sier Olaf Olstad, generalsekretær i NMCF

Bilde: Olaf Olstad, NMCF

 

Les artikkelen hos NMCF