Positivt for MC-Forhandlerforeningen (NMCF)

NMCU har siden Norsk MC-Forhandlerforening så dagens lys, hatt et meget godt samarbeide og det er i så måte gledelig at vi i pressemeldingen fra NMCF kan lese at de aldri har vært større enn i 2022.

NMCF har nylig avholdt sitt sjette årsmøte og MC-forhandlerforeningen, med rekordstor oppslutning og stort engasjement. Med 35 medlemsbedrifter har NMCF aldri hatt større oppslutning i markedet. Om lag 65 % av omsetningen til norske MC-butikker er nå NMCF-medlemmer. Det er stadig flere forhandlere som «banker på døren» og medlemsmassen øker.

Sammen med NMCU er NMCF er også involvert i MC-delen i Nasjonalt tiltaksplan for trafikksikkerhet.
– NMCF Forhandlerne skal veilede kunder og bidra til økt kunnskap om MC-sikkerhet blant norske motorsyklister sier Olaf Olstad hos NMCF – og legger til at det første tiltaket som kommer, er MC-forhandlernes kickstart av sesongen 8. og 9. april.

Bilde: Kunde prøver ryggskinne hos Lene Graarud (AGMShop)

NMCF-pressemelding Kickstart