Påmeldingsfristen nærmer seg

I forbindelse med at vi feirer 50 år i år inviterte vi i fjor, i samarbeid med JoyRides, til jubileumstur. Turen, «Wild West» som også kalles «The Dream Tour», inneholder det beste av høydepunktene fra USAs Wild West. Overveldende naturopplevelser, spennende storbyer, populære attraksjoner og masse kjøring på den legendariske motorsykkelveien Pacific Highway 1. Dette er virkelig en drømmetur!

Påmeldingsfristen til denne turen var 31. desember 2021 men som vi alle har opplevd kom det en pandemi i veien for de fleste planer. NMCU og JoyRides utsatte derfor påmeldingen slik at vi skulle være sikker på å få gjennomført arrangementet.

Nå nærmer det seg med stormskritt 8. april og derav siste frist for påmelding til turen som mange har en drøm om å få kjøre. NMCUs medlemmer har nå anledning til å oppfylle drømmen med eksklusiv jubileums-rabatt.

Jubileumstur brosjyre Wild West-The Dream Tour