NMCUs jubileumsrally – vel gjennomført

NMCUs jubileumsrally er vel gjennomført med stor innsats fra de enkelte kretser som hadde ansvaret for sine etapper. Rallyet startet på Nordkapp 5. juli og ble avsluttet på Tyrigrava utenfor Oslo onsdag 27. juli.

Se film her.

NMCUs kretser har tatt ansvar for «sin» del av kjøreruta slik at deltagerne har fått glede av lokalkunnskap og oppdage skjulte perler. Rallyet ble gjennomført etter prinsippet «hop-on-hop-off», slik at de som ønsket å være med på en kortere del av ruta, hadde anledning til det. 

Været har variert fra strålende sommervær til ikke fullt så strålende og således innvirket på antall deltagere på de ulike etappene. På siste etappe inn til Tyrigrava var det en stor kolonne som var med å markerte avslutningen av rallyet på en fin måte. På Tyrigrava var det underholdning og servering. Dette ble arrangert i samarbeid mellom NMCUs kretser, Oslo & Akershus og Østfold.

Det er Siv Kristoffersen, nestleder i NMCUs sentralstyre og fylkessekretær i Vestfold krets, som fikk æren av å være ankerkvinne på siste etappe. Hun har da vært Road Captain på 3 av 23 etapper. Av disse 23 etappene er det hele 13 etapper hvor kvinner har tatt ansvaret!

Detaljer om rallyets etapper ligger fortsatt på vår hjemmeside under «fanen» NMCU Rally-2022 og i kalenderen pr. dag for de som ønsker å se.

Gå til NMCU Rally-2022 Gå til Arrangements-kalenderen