En ferjetur med gebyr..

Flere av oss har nok opplevde det. Etter en tur med motorsykkelen, der ferje har vært benyttet, kommer man hjem og får faktura i posten. Med gebyr!

Ikke nok med at vi må betale for å ta ferjer i Norge men dersom MC benyttes så opplever vi at vi får fakturagebyr på toppen av det hele. NMCU har flere ganger tatt opp saken da vi, til forskjell fra andre kjøretøy ikke har autopass-brikke, men betaler manuelt eller via faktura.

I det siste har vi fått en del kommentarer på at noen fergestrekninger, der man avfotograferer skilt og sender faktura, også legger hele kr. 70,- på regningen som faktuargebyr. Mens vi jobber videre med denne og andre viktige saker for våre medlemmer så tillater vi oss å tipse om FerryPay.

Ved å registrere din MC på FerryPay unngår du fakturaer og betaler enkelt med debet og eller kredit kort.  FerryPay gjelder på alle ferjer som er med i Autopass for ferje.

 

 

Gå til FerryPay