Nyheter til MC-messa

Indian Sport Chief 1 til messen

Nyheten Indian Sport Chief kommer til Lillestrøm

Det er bare noen dager siden Indian lanserte den nye Sport Chief-modellen. MC-messen er et av de første stedene i verden der man kan se og prøvesitte den og nye modeller fra alle andre kjente MC-merker.

Verdensnyhet til MC-messen

Indian Motorcycle, America’s eldste Motorcycle Company, lanserte denne uken sin mest hissige utgave i Indian Chief-serien. Sport Chief er den nye varianten døpt. Allerede neste helg er den utstilt på MC-messen på Lillestrøm, sammen med alle andre kjente MC-merker.

Vises for første gang på MC-messen 2023

– Det er sjelden at vi får anledning til å være den første messen som viser en slik verdensnyhet, sier messegeneral Per Sårheim med dårlig skjult stolthet.
Indian Sport Chief er bygget på en av de mest innflytelsesrike motorsykkelmodellene gjennom tidene. – Helt siden lanseringen i 2021, har den redesignede Indian Chief-serien fått gode tilbakemeldinger fra motorsyklister verden over. Den tilbyr et bredt utvalg av ytelse- og stylingsalternativer for å møte ulike personligheter og preferanser, sier Mike Dougherty, president for Indian Motorcycle.

Indian Sport Chief 2
Den super-ferske MC-nyheten Indian Sport Chief kommer til MC-messen bare dager etter verdenslanseringen, sammen med alle andre kjente MC-merker

MC-utstillingen

Neste helg ønsker Motorsykkelimportørenes Forening og Nova Spektrum velkommen til MC-messe på Lillestrøm for første gang siden 2019. I hallene er alle kjente MC-merker fra Europa, Japan og USA godt representert. I tillegg har vi aldri hatt så mange nye og kanskje mer ukjente merker i hallene. I likhet med resten av Europa har det vært en utfordring å få alle 2023 nyheter på plass. Til tross for dette er vi er svært stolte av det vi har fått til i år forsikrer messe-sjef Per Sårheim.

Alle tilgjengelig MC-nyheter er på plass

– Det viktigste for de besøkende er at alle kjente merker er på plass med det de har av tilgjengelig av nyheter her i Norge. Enkelte merker lanserer noen 2023-nyheter litt lenger utpå året, og disse får vi naturlig nok ikke med denne gangen, sier Sårheim. Noen merker er representert ved at importøren har stand på messen. Andre ved at norske forhandlere viser fram utvalget og nyhetene.

“Et Mecca” for MC-folket

MC-messen er etablert som landets viktigste møteplass mellom norske motorsyklister og MC-bransjen. Det er 15. gang Motorsykkelimportørenes Forening (MCF) og Nova Spektrum (tidligere Norges Varemesse) samarbeider om dette publikumsarrangementet