Partneravtale med Aiden hotel Herning i Danmark

Rabatt på overnatting sommeren 2023 i nærheten av Legoland

Velkommen til Aiden by Best Western Herning, et nybygget hotel med alt, som du har brug for. Hotellet ligger i rolige omgivelser tæt på Herning centrum og attraktioner som Jyllands Park Zoo og Legoland. Hotellets innovative højteknologiske løsninger, giver dig mulighed for bestille mad og drikkevarer, streame indhold fra internettet og tjekke ud inden du tager afsted.

Vores parkeringsplads er gratis for gæster og tilbyder ladestationer til elbiler. Den digitale reception med dansk og engelsktalende personale er åben 24 timer i døgnet. Aiden by Best Western Herning tilbyder innovative og tekniske løsninger, så du kan få et enkelt, afslappet ophold til en rimelig pris.

Enkeltrom inklusive frokost:  DKK 695,-
Twinrom inklusive frokost:    DKK 795,-

Avtalen gjelder fra 19.06-20.08.23

Booking via mail herning@aidenhotels.dk, eller på www.bestwestern.no eller bestwestern.dk – oppgi kode: HEYAIDEN