Tour of Norway 2023

Tour of Norway

Tour of Norway 2023: Pass på når pinseturen planlegges!

Sykkelrittet Tour of Norway har offentliggjort årets etapper (https://tourofnorway.no/gb/pro-race/stages-2023). Det er særlig rutene på pinseaften og 1.pinsedag man bør være oppmerksom på når årets pinsetur på Sør-Vestlandet planlegges.

Pinseaften skal det sykles fra Jondal via Utne, Odda og Haukeli til Hovden øverst i Setesdal. 1.pinsedag går ruta fra Valle i Setesdal over Brokke-Suleskard til Sirdal og så videre ned Hunnedalen til Sandnes og Stavanger.

Mens sykkelrittet pågår vil veiene bli stengt for annen trafikk i kortere eller lengre tidsrom, avhengig av hvor man befinner seg.

De som har tenkt seg på MC-tur i dette området har to valg: Enten kjøre de aktuelle strekningene på andre dager, eller ta vei-stengningene som de kommer og heie på syklistene i det de passerer. De holder et imponerende tempo, og mangelen på «sikkerhetsutstyr» er egentlig ganske hårreisende, farten tatt i betraktning!