Sesongavslutning i Agder

Sesongavslutning i Agder

Selv her, på det blide sørland, må vi innse at mesteparten av 2023 sesongen er bak oss. Vi inviterte til sesongavslutning i lokalene til Motorsyklisten på Sødal, vår lokale NMCF-forhandler. For å lette på stemningen hadde NMCU ordnet pølser og kake, og bestilt fint vær. Ryktene sier at det var omtrent 150 motorsykler på Sødal, godt hjulpet av at sola kom som avtalt, og gode tilbud i butikken. 

Sesongavslutningen markerer ikke alltid slutt på kjøringen, men sammen med brøytestikkene bør det være en påminnelse om det vi kan møte på tampen av denne, og begynnelsen av neste sesong: Underkjølt regn, glatte tunneler, grus som skylles ut på veien og en siste innspurt med veivedlikehold og asfaltering. Endene av sesongen er ofte mer krevende, og vi oppfordrer alle til å ta det litt forsiktig – en siste tur bør kjøres med andakt. 

Vi i Agder vil prøve å treffe medlemmene våre til aktiviteter i vinterhalvåret også, og vi vil gjerne høre hva dere kunne tenke dere å gjøre. Vi kan alt avsløre at vi planlegger støping av formstøpte øreplugger, men vi vil gjerne ha flere forslag. 

Vi ønsker alle våre medlemmer en fin høst, og vi gleder oss til å treffe dere i vinter, og til våren. 

NMCU i Agder