Medlemsmøte på Ådalsbruk Motormuseum

Lørdag 2 desember var det tid for medlemsmøte i NMCU Hedmark og NMCU Oppland.

Drøyt 20 fremmøtte fikk gjennom et tettpakket program informasjon om hva NMCU står for, litt om det praktiske arbeidet som gjøres i forbindelse med trafikksikkerhet og hvordan dette arter seg i praksis, litt informasjon fra Scandinavian motorcycle senter (som har et flott MC museum på Magnor), litt informasjon om hva som rører seg rundt MC på innlandet og hva som er under oppseiling for sesongen i 2024. Samt et flott foredrag med bilder og video holdt av Willy Myhre (som naturligvis er NMCU medlem).

Willy hadde mye å fortelle om fra sin 1800 mil lange MC tur fra Hamar til New Dehli over ca 60 dager. Det var tid for både lystige glimt og litt mer alvorlig ettertanke/refleksjon. Turen ble litt vel, og i overkant spennende underveis, og det er ikke alt en kan ta høyde for i planlegging. Men det gikk heldigvis bra til slutt, og vi satte stor pris på at Willy kom hel hjem, slik at han kunne fortelle om den fantastiske turen for oss.

Møtet ble gjennomført i flotte rammer på Ådalsbruk motormuseum med stor velvilje fra innehaver Bjørn Monsbakken, som også hadde åpnet kafeen for oss. Monsbakken er en lokal ildsjel som har skapt et imponerende museum med mange godbiter, og har blant annet en etasje dedikert til MC. Det ble også tid til en runde i museet for å se hva han har bygget opp, samlet og presentert, etter møtet.

Vi lover at det blir flere arrangement hos Monsbakken i tiden som kommer og benytter anledningen til å nevne pinselørdag og rebusløp i regi av og med utgangspunkt fra museet.